Menu Sluiten

Pommade Haar Op Maat

Baard en Co is the most awesome beard shop en dus de online shop voor alles wat te maken heeft met baard en snor. De specialist in mannenverzorging sinds 2019!

55296095529609

More info

tags: Pommade – Soorten Pommade – Haarstyling Pommade – Pommade Op Oliebasis – Pommade Op Waterbasis – 

Wenst u meer info over pommade haar op maat kijk dan vlug op https://www.baardenco.be | Pommade Haar Op Maat

Haarstyling Pommade Haar Op Maat

Verzorging van het haar is een dagelijks deel van ons leven. We willen dat ons haar er goed uitziet, zelfs als we alleen thuis zitten. Er zijn veel producten die ons hierbij kunnen helpen. Een van die producten die populair is voor haarstyling is pommade. Deze ´haarverstevigingscrème´ is een geweldige manier om je haar op te stijlen, te verzorgen en te repareren. Hieronder leggen we uit wat pommade is, waarom je het zou moeten gebruiken en hoe je het goed kunt aanbrengen.

Wat Is Pommade?

Pommade is een medium- tot full-hold product dat kan worden gebruikt voor het stylen van het haar. Het is een vetachtige substantie die meestal wordt gemaakt met bijenwas, was of andere ingrediënten die de structuur bevorderen. Pommade biedt grip en hold aan het haar en kan worden gebruikt om stijl te creëren en/of te bewaren. Het maakt het haar sterk, stijl, glanzend en starlight.

Waarom Zou U Pommade Gebruiken?

Pommade is een geweldig product omdat het veel voordelen heeft. Ten eerste, het hefdt in stand dat je haar de hele dag goed blijft zitten. Door de stevige hold van de pommade voorkomt het dat je haar verplaatst en lekkere. Bovendien is het bestand tegen vocht. Wees dus niet bang voor een regenbui – je haar blijft in goede staat met behulp van pommade. Tenslotte is deze crème ook goed voor nat haar, waardoor je het kunt gebruiken voor zowel droog als nat haar.

Voor Welke Haartypes Is Pommade Goed?

Pommade is geschikt voor alle haartypes, zoals krullend, steil of golvend haar. Voor krullend haar gebruik je de pommade om je krullen langer in model te houden, terwijl voor steil haar meer stijlcreërende eigenschappen nodig zijn. Voor golvend haar heb je een crème nodig met een lichtere hold.

Hoe Breng Je Pommade Aan?

Breng de pommade alleen aan op droog haar. Begin met een kleine hoeveelheid en breng het vervolgens op dezelfde manier aan als een gel. Masseer het haar met je vingers, werk van de achterkant van je hoofd naar boven en pas extra product toe als je meer hold nodig hebt. Laat het haar daarna vervolgens drogen, het beste als het haar geen hitte krijgt, zodat je de meest naturelle look en feel kan behouden.

Probeer Pommade Zelf

Als je op zoek bent naar een product om je haar een boost te geven, dan is pommade een geweldige optie. De Baarden & Co’s pommade is gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit en zal je haar helpen om de hele dag mooi in model te blijven. Probeer het vandaag nog en laat je haar er op maat uitzien.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Pommade haar op maat

!–StopPubText–>.